O mnie

Witam !

Mam na imię Renata.

Jestem ekspertem z zakresu bezpieczeństwa żywności oraz audytorem systemu HACCP. 
Wieloletni pracownik Inspekcji Sanitarnej – teoria poparta praktyką zdobytą  na stanowisku starszego asystenta Sekcji Higieny Żywności, Żywienia i Przedmiotów Użytku. Wykładowca przedmiotów związanych z organizacją urzędowej kontroli żywności, bezpieczeństwa żywności oraz standardów jakościowych dotyczących operatorów branży spożywczej.

Mam na swoim koncie kilkadziesiąt opracowanych i wdrożonych programów HACCP, które zostały pozytywnie ocenione przez pracowników zajmujących się urzędową kontrolą żywności.  Miałam przyjemność i ogromną satysfakcję tworzyć indywidualne procedury systemu HACCP oraz instrukcje GHP/GMP dedykowane m.in. dla piekarni, restauracji, domów weselnych, punktów małej gastronomii, ciastkarni, sklepów spożywczych, przetwórni owocowo-warzywnych, stołówek szkolnych, zakładów garmażeryjnych, pracowni lodów rzemieślniczych.

Nie pracuję na szablonach, nie powielam ich i nie oferuję „gotowców”. Każdy zakład spożywczy jest inny ze względu na charakter prowadzonej działalności, warunki techniczne, wyposażenie, liczbę zatrudnionych osób i dlatego wymaga indywidualnego podejścia.


Oferuję więc:



PROFESJONALIZM – ZAANGAŻOWANIE  – RZETELNOŚĆ